A Sziget Szervezőiroda idén is pályázatot hirdet civil szervezetek és a civil társadalommal együttműködő közintézmények számára az augusztus 12-17 között megrendezésre kerülő Szigeten való részvételre. Részletes információ és a pályázati online űrlap a www.sziget.hu/civilsziget oldalon található.

Két kategóriában várják a civil szervezetek jelentkezését az idei Szigetre. Egyrészt a Civil Sziget helyszínen való megjelenésre, másrészt a fesztivál lebonyolításában való részvételre lehet jelentkezni. A Civil Szigetre olyan programokat várnak, amelyek bemutatják a pályázó szervezet mások számára hasznos tevékenységét és törekszenek a "szigetlakók" aktivizálására, a programokba való bevonására. Ezen a helyszínen 100 szervezet tud majd bemutatkozni.

A lebonyolításban való részvételre pályázatot nyújthatnak be azok a - legalább egy éve működő - szervezetek (egyesületek, alapítványok), amelyek fesztivál számára hasznos szolgáltatást biztosítanak, ezzel hozzájárulnak a rendezvény színvonalának emeléséhez, illetve bővítik az eddigi szolgáltatások körét, és amelyek megjelenése nem kötődik feltétlenül a Civil Sziget programhelyszínhez.

Mindkét pályázat leadásának (internetes lezárásának) határideje, április 30.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr58991178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása