Az LCP Systems Kft. március elején értesült arról, hogy a Juventus Rádió telefonos játékának nyertese azzal lepte meg a hallgatókat és a rádió szerkesztőségét, hogy a játék során az általa megnyert iconX G400-as navigációs készüléket élő adásban felajánlotta az Országos Mentőszolgálatnak. A felajánló szándékának komolyságát az is mutatta, hogy még az eredményhirdetés előtt jelezte a műsorvezetőnek, hogy ha más nyerné meg a készüléket, ő akkor is felajánl egy iconX G400-at az Országos Mentőszolgálatnak. A játékos a telefonos bejelentkezés során elmondta, hogy egy mentőautóban bármikor szükség lehet navigációs eszközre, ezért döntött a felajánlás mellett.

A gesztusra reagálva az LCP Systems Kft. úgy döntött, hogy csatlakozik az adományozóhoz, és mint az iconX navigációs készülékek hazai forgalmazója, maga is felajánl egy G300 típusú, TMC dugóelkerülő szolgáltatással ellátott készüléket az OMSZ részére. A cég az egyszeri felajánlás mellett bejelentette: a jövőben is rendszeres támogatásban kívánja részesíteni az Országos Mentőszolgálatot: az LCP Systems Kft. vállalta, hogy az OMSZ által havonta kijelölt mentőautót navigációs készülékkel látja el.

Az OMSZ mintegy 770 autójából eddig csupán alig több mint 100 rendelkezik navigációs felszereléssel.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr641021943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása