A Wienerberger Téglaipari zRt. idén is elindította Jövővár Pályázatát, amelyen gyermekintézmények és műemlékek juthatnak több mint 60 millió forint értékű, a magyar építőanyag-ipar legnagyobb vállalatai által biztosított támogatáshoz. 

Az óvodák, általános és középiskolák elsősorban bővítésre (pl. új tornatermek vagy vizesblokk építése), illetve felújításra használják fel a Jövővár-rendszerben elnyert építőanyagot. A nyertes pályázatok nyomán az elmúlt tíz évben 350 millió forintból közel 400 "Jövővár" épült meg illetve van épülőfélben országszerte. 

Idén tizenhárom cég csatlakozott a Wienerberger Téglaipari zRt. törekvéseihez, így összességében 62,8 millió forint értékű termékre, illetve készpénzre lehet pályázni. A Wienerberger 20 millió forint értékű terméket ajánl fel gyermekintézmények számára, a műemlékek kezelői pedig 2,5 millió forintnyi építőanyagot illetve 2,5 millió forint értékű pénzbeli támogatást nyerhetnek el.

Emellett mindkét kategóriában pályázni lehet 5-5 millió forint értékben a Bramac, a Mapei, a Murexin, a Nikecell és a Tondach termékeire, valamint 4 millió forint értékű Graboplast, 3 millió forint értékű Baumit, 2,2 millió forint értékű Betafence, 1-1 millió forint értékű Hörmann és Poli-Farbe, nyolcszázezer forint értékű Dörken, ötszázezer forint értékű Bachl és háromszázezer forint értékű Rheinzink termékre.

A díjazásról idén is független zsűri dönt. A pályázat benyújtási határideje 2009. április 24. A zsűrizésre májusban kerül sor, az ünnepélyes díjkiosztó a tervek szerint június 10-én lesz.

Az E-Build és a Proidea internetes portál, valamint a Magyar Építéstechnika közösen Jövőkuckó-különdíjat is felajánlott egy Jövővár-pályázó számára. A cégek által kiválasztott pályázó ötszázezer forint készpénzt, valamint a felajánló médiumok munkatársainak szakértelmét és kétkezi segítségét veheti igénybe az építkezés, felújítás során. Az Otthon magazin három Jövővár-nyertes részére egyéves magazin-előfizetést ajánlott fel.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr641070543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása