Az SAP Hungary Kft. munkatársai önkéntes munkával töltötték a március 28-i, szombati munkanapot. A jószolgálati akció keretén belül, Budapesten és környékén, négy helyszínen végzett munka célja a környezet szebbé tétele volt. Az akcióban összesen 70 SAP dolgozó vett részt.

Az önkéntesek különböző egységei a III. kerületi Gázgyári óvodában teraszt festettek, és kerti munkákat végeztek, a XI. kerületi Sas-hegyi természetvédelmi területen kerítést javítottak, és komposztáló edényeket készítettek, míg Dobogókőnél szemetet gyűjtöttek. A negyedik csapat Pilisborosjenőnél, az Ezüst-Kevély környezetében egy kétkilométeres turistaút karbantartási feladatait végezték el, melynek során járhatóvá tették azt, és a belógó ágak eltávolításával láthatóvá váltak a fákon elhelyezett jelzések.

A környezetvédő akciókat a SAPlings, a német SAP informatikai anyacég nemzetközi önkéntes programján belül rendezték meg. Erre a vállalat bármely alkalmazottja, és azok rokonai, ismerősei jelentkezhetnek, földrajzi helytől függetlenül.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr81071182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása