A Mars magyarországi vállalata a közép-kelet európai régióban elsőként csatlakozott az USA-ban három évvel ezelőtt indított Pedigree Örökbefogadási Programhoz, amelynek célja, hogy a menhelyen élő kutyákon segítsen, felhívja a figyelmet a felelős állattartásra, illetve eloszlassa a kutya-örökbefogadással kapcsolatos tévhiteket.

A program 2009. március 17-én weboldalt is kapott a www.pedigree.hu/orokbefogadas címen. A honlapra az indulás napján már háromszáznál több kutya adatait töltötték fel a menhelyek, akik közül öt kiemelt partnert pénzadománnyal is támogat 2009-ben a Pedigree. Az oldalon többek közt egy kérdőív található, amely segítségével bárki ellenőrizheti, hogy "Készen áll-e az örökbefogadásra", valamint egy "Örökbefogadási Kézikönyv" tartalmazza mindazokat a tudnivalókat, amelyekkel nem árt tisztában lenni, ha valaki egy kutya örökbefogadását tervezi. 

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr41071168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása