Az Indesit Company Magyarország Kft. az idei évben is támogatja a Magyar Vöröskereszt véradó rendezvényeit. A vállalat elsősorbann gasztronómiai fesztiválokon történő felajánlásaival igyekszik motivációt nyújtani a véradóknak. A felajánlók az eseményeken Indesit gépeket nyerhetnek, valamint kedvezményes vásárlásra jogosító kuponokat kapnak.

A termékfelajánlásokon túl a cég a véradó kamion üzemeltetéséhez is segítséget nyújt egymillió forint támogatással. Az Indesit és a Magyar Vöröskereszt együttműködése egy roadshow jellegű véradássorozattal lesz teljes, amelyet a vállalat partnereivel közösen szervez. A segélyszervezettel közös együttműködés kiegészül majd egy egész évben tartó, környezettudatosságra koncentráló, nagyszabású országos csereakcióval. 

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr901121740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása