800 000 Ft-os adományt adott át Hozzáad programja keretében az Együtt az Egészségünkért Alapítványnak a Magyar Telekom. Az Alapítvány az adományból egy hordozható EKG-betegőrző készüléket vásárol a Samaritanus Mentőszolgálat számára.

Az Együtt az Egészségünkért Alapítvány - mely kiemelkedően közhasznú szervezet - elsősorban gyermekkórházakat támogat, olyan műszerek adományozásával, melyeket az intézmények saját erőből nem, vagy csak nagy nehézségekkel tudnak beszerezni szűkös anyagi helyzetük miatt, bár a gyógyításhoz, kutatáshoz nélkülözhetetlen lenne.

A Samaritanus Mentőszolgálat beteg és sérült gyermekek szállítását végzi térítésmentesen az ország egész területén. A szállítás során - főleg súlyos beteg gyerekeknél - problémák adódhatnak, amikor azonnali műszeres beavatkozást kell alkalmazni az életmentés érdekében. Az egyik ilyen műszer a Magyar Telekom adományából, a közelmúltban megvásárolt 12 csatornás hordozható, monitoros EKG betegőrző készülék.

A Magyar Telekom Hozzáad program kuratóriumához benyújtott pályázatok alapján a vállalat évről évre 100 millió forintos nagyságrendben nyújt adományokat a fenntarthatóság, az oktatás és az egészségügy területén.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr571121954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása