A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a Fővárosi Önkormányzattal közösen több mint másfél évtizede szervezi meg gyermeknapi rendezvénysorozatát a budapesti Városligetben. Idén 2009. május 30-án és május 31-én kerül sor az évente több ezer látogatót vonzó eseményre, melyen sportesemények, zenei és kézműves programok, játékparkok, színpadi előadások várják az érdeklődőket.

Az OTP Bank 200 hátrányos helyzetű gyermek számára biztosít részvételi lehetőséget a rendezvényen. A támogatandók kiválasztására a cég a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány ADHAT programján keresztül pályázatot hirdetett olyan közhasznú vagy kiemelten közhasznú civil szervezetek számára, amelyek szociálisan hátrányos helyzetű, csonka családban, vagy szülők nélkül nevelkedő gyermekekkel foglalkoznak.

A pénzintézet a nyertes szervezetek számára az esemény második napján, május 31-én utazási támogatást biztosít, amely teljes egészében fedezi a gyerekek és kísérőik útiköltségét, továbbá a gyerekek ellátásáról is gondoskodik. Az OTP Esély Parkban pedig játékos feladatok teljesítésével nyereményekhez juthatnak a résztvevők. 

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr301128536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása