A Tesco Egészségnap keretében, a Vöröskereszttel közösen szervezett véradáson május 16-án több mint hatszázan adtak vért, és mintegy hétezren vették igénybe az ingyenes szűrővizsgálatokat, egészségügyi tanácsokat az ország 14 pontján lévő Tescókban. A sikeres rendezvényt augusztusban újra megrendezik - jelentette be a kereskedelmi lánc.

A méréseket végző Magyar Vöröskereszt munkatársainak elmondása szerint sok olyan vásárlóval találkoztak, akik igen magas koleszterin- vagy vércukor-értéket mutattak, így lehetőségük nyílt arra, hogy felhívják a figyelmüket arra, hogy minél előbb keressék fel háziorvosukat a megfelelő kezelés megkezdése érdekében.

A Budapest, Fogarasi úti Tesco áruház parkolójában a Coca-Cola Testébresztő programjának jóvoltából átmozgató torna, Budaörsön a TÉT Platform tanácsadó sátra, valamint egyes helyszíneken a Pfizer dohányzásról való leszokást népszerűsítő sátra is várta az érdeklődőket az első Egészségnap keretében. 

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr641131303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása