A Robert Bosch Power Tool Kft. és a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. munkatársai egész napos karitatív csapatépítő tréning keretében újították fel a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Miskolci Családok Átmeneti Otthonát és Regionális Kríziskezelő Központját. A családon belüli erőszak elől menekülő, krízishelyzetbe került, bántalmazott családokat és nőket befogadó otthonba miskolci otthonba második alkalommal látogattak el.

Az együttműködés tavaly májusban kezdődött, amikor a vállalat mintegy 50 munkatársa felújító munkákat végzett a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Miskolci Családok Átmeneti Otthonában. Akkor az intézmény játszóterét és közösségi szobáját újították fel és festették le.

A Bosch két gyárának 70 fős csapatát a termelés, fejlesztés, beszerzés, logisztika, minőségbiztosítás, karbantartás és személyügyi osztály munkatársai mellett a vezetőség önkéntesei alkották. A jelenlévők idén kerítést és ablakkereteket festettek, tetőt- és lefolyót tisztítottak, be- és átlógó fákat metszettek a kertben, valamint EU-konform berendezésekkel gazdagították az otthon játszóterét.  

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr341189084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mirczi 2009.06.24. 05:10:44

Örülök az Ökumenikus Szereteszolgálat sikereinek!Az országban kizárólag Őket fogadom el valódi karitatív Szervezetnek,s,vannak még egy kevesen.Ebbe a körbe semmi szín alatt nem tartozik bele a Magyar Vöröskereszt,mint posztkommunista tömegszervezet.Azért ezt látni kellene világosan a többieknek is-és elhatárolódni tőlük.
süti beállítások módosítása