A Deloitte Magyarország idén is meghirdeti a Közép-európai Környezeti Jelentés Díjat, népszerű nevén a Zöld Béka Díjat. A díjat azok a vállalatok nyerhetik el, amelyek az év legjobb környezeti vagy fenntarthatósági jelentését készítik.

A díjra bármely olyan közép-európában bejegyzett vállalat pályázhat, amely éves jelentése részeként, vagy külön környezeti, illetve fenntarthatósági jelentésben mutatja be környezeti teljesítményét. A Zöld Béka Díj célja, hogy a régió vállalatainak éves beszámolója ne korlátozódjon a társaság üzletmenetének pénzügyi vonatkozásaira, és felhívja a cégek figyelmét a fenntarthatóság stratégiai jelentőségére.

A bíráló bizottság a környezeti kérdések iránt elkötelezett, elismert független szakértőkből áll, akik nem vesznek részt a vállalati környezeti jelentések elkészítésében, vagy hitelesítésében. A 2009-es Közép-európai Környezeti Jelentés Díj (Zöld Béka díj) bírálati szempontjainak alapja az Európai Fenntarthatósági Jelentés Díj (European Sustainability Reporting Award).

A Deloitte 2009. október 2-ig fogadja a pályázatokat, bármilyen formában - például éves jelentés, beszámoló, különálló környezeti/fenntarthatósági jelentések, EMAS nyilatkozatok, videó, CD-ROM, vagy honlap. A pályázatra való jelentkezés ingyenes; további részletek a Zöld Béka Díj oldalán.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr651350232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása