Idén már nem volt szükség saját újrapapír füzetek előállítására, mivel több hazai gyártó kínálatában megtalálhatók a termékek - jelentette a HuMuSz.

Sajnos, az alapanyag minden esetben külföldi papírgyárakból származik, mivel hazánkban nem állítanak elő erre alkalmas papírokat (a hazai technológiák csak borítékok, kéztörlők, hullámpapír és egyéb hasonló papíráru előállítását teszi lehetővé), de a füzetek gyártása már Magyarországon is elkezdődött. 

A Hulladék Munkaszövetség az alábbi beszerzési forrásokat tette közzé: 

Zöld Iroda Ellátó (iroda - irodai papírok - füzetek kategória) - a KÖVET Egyesület által alapított webáruházban internetes megrendelésre van lehetőség: 

* Ursus sorozat (standard A5-ös iskolai füzetek, 52 Ft/db áron)
* Blue Planet sorozat (többféle A4-es és A5-ös spirálfüzet)
* Naturit sorozat (többféle A4-es és A5-ös füzet, a német Kék Angyal védjegyű papírból)

Office Depot - a termékek megrendelhetőek a www.officedepotaruhaz.hu oldalon, illetve megvásárolhatóak az áruházlánc üzleteiben: Budapest, Debrecen, Dunakeszi, Győr, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Szombathely, Törökbálint, Vecsés, Veszprém: 

* a Lábatlani Papírgyár A5-ös standard iskolai füzetei (75 Ft/db)
* Naturit sorozat (többféle A4-es és A5-ös füzet, a német Kék Angyal védjegyű papírból)

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr511344272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása