Idén az iskolák kerülnek a Reál társadalmi felelősségvállalási programjának fókuszába. Az élelmiszerkereskedelmi lánc az elmúlt években gyermekkórházaknak juttatott adományokat, idén mintegy tizenötmillió forintra pályázhatnak általános iskolai osztályok. A támogatást osztálykirándulásra fordíthatják.

A Reál Élelmiszer és ReálPONT üzlethálózat az iskolák és a szülők szűkülő anyagi lehetőségei miatt döntött úgy, hogy az idei évben az osztálykirándulások finanszírozásához járul hozzá. A pályázat keretében rendelkezésre bocsátott forrásokból akár hatvan általános iskolás osztály is részesülhet.

Az eddigi években a Reál márkatermékek forgalmából befolyt összeg egy része került szétosztásra az intézmények között (a program keretében eddig több mint 115 millió forintot juttatott el a hálózat gyermekkórházaknak). Az idei év támogatási programja is alapvetően ezen termékkör vásárlására és gyűjtésére épül.

Pályázni szeptember 15-től lehet, a program év végéig tart, a nyertes iskolák a támogatáshoz legkésőbb 2010. februárjában hozzájutnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr321345892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása