Szeptemberi számával különleges ösztöndíjprogramot hirdetett a Marie Claire magazin. A Marie Claire Virágai ösztöndíjra hét kategóriában, 14 és 24 év közötti magyar nők pályázhatnak, akik tehetségesnek érzik magukat valamely művészeti vagy természettudományi területen, és konkrét elképzelésük van arról, hogyan használnák fel az ösztöndíjat fejlődésük, tehetségük gondozása érdekében.

A fiatal tehetségek támogatására a lap különleges adománygyűjtő akciót is indított. Aki augusztus 12. és december 15. között rendel vagy vásárol – az ország számos pontján – egy szál fehér liliomot egy negyedéves Marie Claire-előfizetés kíséretében, a Marie Claire Virágai tehetséggondozó ösztöndíjat is támogatja.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr671350349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása