Hatvanadik születésnapja alkalmából 6X600 000 forinttal támogatja az óvodákat a Tchibo. A kávégyártó az "Együtt az óvodákért!" programmal a koragyerekkori nevelés színvonalát kívánja javítani a hátrányos helyzetű intézményekben.

A kezdeményezés célja, hogy biztosítsa a gyermekek készség-, illetve képességfejlesztését segítő eszközökhöz szükséges pénzforrást. A rászoruló óvodákra azok a fogyasztók szavazhatnak, akik vásárolnak egy csomag Tchibo kávét, és annak vonalkódját - az óvoda megnevezésével - beküldik az "Együtt az óvodákért" 1461 Budapest, Pf. 333 címre. A program által támogatott öt intézményt a beküldött javaslatok alapján, sorsolás útján választják ki, a hatodik 600 ezer forintot a legtöbb szavazatot kapott óvoda kapja.

A promóció 2009. december 30-ig tart, az óvodákat 2010. január 14-én sorsolják.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr161371507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása