Októberben indul a Minimax "Te már olvastad?" szlogenre épülő kezdeményezése, melynek keretében több hónapon át számos pályázattal és az olvasást népszerűsítő kisfilmmel jelentkezik a csatorna. A kampányban sok könyvtár és könyvkiadó vesz részt, emellett ismert emberek, színészek, sportolók is hozzájárulnak az olvasás népszerűsítéséhez saját gyerekkori kedvenc könyvük bemutatásával.

A "Te már olvastad?" keretében a gyermekek örökbe fogadhatnak egy-egy könyvet, webes kvízjátékban vehetnek részt, valamint kisfilmet készíthetnek az általuk választott olvasmányról, vagy mesét írhatnak. A különböző pályázatokkal az interaktivitásra törekszik a Minimax, ösztönözve, hogy a gyerekek ne csak többet olvassanak, de megosszák egymással véleményüket, gondolatokat cseréljenek könyvekről.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr81417645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása