2009. szeptember 9-én indult útjára, és december 31-ig tart a KultÚjra Program. A játék célja, hogy a lakosságot a szelektív hulladékgyűjtésre ösztönözze. A kezdeményezés első félévében a csomagolási eredetű üveghulladékot várják az FKF Zrt. által üzemeltetett budapesti hulladékudvarokba. A tiszta üveghulladékért vonalkódot kap minden környezettudatos kultúra-imádó, és különféle kulturális programra szóló belépőjegyre válthatja.

1 kg tiszta üveg hulladék után a játékosok regisztrációs kódot kapnak, amelyet a www.zoldholnap.hu weboldalon aktiválva a megadott játékszabályzat szerint felhasználhatnak. Egy-egy kód betáplálása mindig magasabb szintű nyereményt eredményez: színházjegyekért, könyvajándékokért, hangoskönyv nyereményekért, kiállítás- és koncertbelépőkért folyik a játék.

A kulturális intézmények- köztük a Vígszínház - 2009 októberétől fogadják a gyűjtőjáték nyerteseit. A KultÚjra játék szakmai támogatói a Közlekedési, Hírközlési és Energetikai Minisztérium, Budapest Önkormányzata, technikai lebonyolítói pedig a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt., az ÖKO-Pannon Nonprofit Kft., és az Európa Nonprofit Kft.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr641436401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása