A Veresegyházi Medveotthon területén megvalósuló fásítási programot támogatja a Sony Ericsson. A mobilcég nyár elején indított új, GreenHeartTM portfóliója nevében a parkosított rész mellett egy környezetvédelmi tanpályát is létrehoz.

Közép-Európa egyetlen medvemenhelye Veresegyházon, 1998. november 24-én nyílt meg. Az 5,5 hektáron elterülő területen 39 barnamedve él a természetes élőhelyet reprodukáló 3,5 hektáros egybefüggő kifutókon. A medvék élőhelyét körülvevő környezet élhetőbbé tételéhez szükséges a fásítás, amelyhez a magyarországi Sony Ericsson ötven darab hársfa elültetésével járul hozzá.

A cég a fásításon túl egy környezetvédelmi tanpályát is létrehoz az Ökoszolgálat Alapítvány szakmai támogatásával, mely a Medveotthonba kilátogatók részére hasznos tanácsokat nyújt a környezettudatos életforma mindennapi megvalósíthatóságával kapcsolatban: a tudatos vásárlástól a hulladékkezelésen keresztül az energiatudatosságig minden fontosabb témát érintve.

A beruházás várhatóan november közepére fejeződik be. A mobilcég hazánkban nemrég bevezetett GreenHeartTM készülékeivel is kapcsolódik az akcióhoz: az első ötszáz GreenHeart készülék vásárlója családi jegyet (két felnőtt és két, 14 év alatti gyerek) kap a Veresegyházi Medveotthonba. A környezettudatosság jegyében a belépők SMS formájában érkeznek meg a telefonok új tulajdonosainak.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr431459808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása