A Szeretem Budapestet Mozgalom (SzeBu) egy felülettisztítási akció eredményeként a Lánchíd falfirka-mentesítését szervezte meg október 15-én a Messer Hungarogáz Kft. ipari gázszolgáltató vállalattal együttműködve. A kiemelt napon a szervezők társadalmi összefogást kezdeményeztek, civil szervezetek meghívásával, cégek, közéleti személyiségek, hírességek bevonásával. A városlakókat a falfirka-mentesítés helyszínén egy fotósorozat kiállításával gondolkodtatták el a graffiti szerepéről.

A Lánchíd Budapest jelképeként kiemelt fontosságú a város életében, speciálisan tisztítható felületei különleges eljárásokat igényelnek. Ezért a Messer olyan innovatív szárazjeges tisztítási technológia biztosítását ajánlotta fel, amellyel a Világörökség részét képező műemlék kőfelülete is megóvható. A tisztítási munkálatokban önkéntesek, illetve közéleti személyiségek egyaránt részt vettek.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr441492682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása