A Douwe Egberts Omnia és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a "Csészényi Gondoskodás program" keretében hívja fel a figyelmet az odafigyelés fontosságára. A kezdeményezés keretein belül a vállalat és a nonprofit szervezet közösségi megmozdulásokat és önkéntes napokat szervez, többek között idősotthonokban, hajléktalanszállókon, játszótereken, közösségi házakban.

A programot a Douwe Egberts Omnia kávé-felajánlásokon keresztül segíti. Minden megvásárolt "Csészényi Gondoskodás" program emblémával ellátott kávé után a csomagoláson feltüntetett mennyiségű, de minimum két csésze kávét adományoz a vállalat a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak.

A kezdeményezés során tervezett események listája a www.cseszenyigondoskodas.hu/esemenyek.php oldalon található.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr451512632

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kamu Máltai Szeretetszolgálat Nagycenken 2009.12.04. 11:37:02

Vigyázat hamisítják! Tanmese, amelyről azonban mondhatnánk: nem „nagy” ügy, hiszen nem egy nagyvárosi történet, hanem kicsiben egy apró település életének visszásságaiba enged bepillantást. A tanulság azért mindenképpen ugyanaz: mi történik...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása