Karácsonyi programokat is szervez idén év végén a MINYATA Egyesület. A közhasznú szervezet nyaranta táborokat szervez hátrányos helyzetű gyermekek számára, valamint tavaly térítésmentes színház- és múzeumlátogatási programot indított, melynek keretében az első évben 50 gyermeket és kísérőiket juttatott el színházi előadásokra. Az egyesület tevékenysége és programjai elsősorban a gyerekek szociális és kulturális integrációját szolgálják.

Idén a MINYATA programja karácsonyi kezdeményezéssel bővül. A szervezők december 18-án Esztergomban, december 20-án pedig Budapesten díszítenek fákat a gyerekekkel. A díszeket maguk a gyerekek készítik, az egyesület hideg élelmet biztosít az egész napos programra. Nyolc feldíszített karácsonyfát rászoruló családoknak juttatnak el, míg két fát a László Kórház Gyerekosztálya kap, egyet pedig Esztergom főterére állítanak. Az összesen 120-130 résztvevő gyermeket kisebb karácsonyi ajándékkal is meglepi az egyesület.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr951582719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása