Szeretetkártya akciót indított a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. A SPAR, INTERSPAR és Kaiser's üzletek pénztárainál 200, illetve 500 Ft értékű kártyákat helyeztek ki, melyeken vonalkód szerepel. A kártya használatakor a hozzá tartozó címletet lehet adományozni. Az akció az ország 400 SPAR egységében valósul meg, "Nem vagy egyedül!" szlogennel.

Az áruházlánc immáron közel másfél évtizede stratégiai partnere a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak az adománygyűjtésben; a Szeretetkártya akció a 2008 decemberében indult Adománykártya akció folytatása. Az eltelt egy év alatt, a vásárlók és az üzletlánc dolgozói több mint 14 millió forintot gyűjtöttek össze, melyet a Magyar Máltai Szeretetszolgálat rászoruló családok támogatására fordított.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr331582769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása