Az idén 101 db pályázat érkezett a K&H Csoport K&H gyógyvarázs pályázatára, melynek nyerteseit december 9-én jelentették be. A szakmai zsűri közreműködésével született döntés értelmében 2009-ben 8 intézmény részesülhet az összesen 25 millió forint értékű eszköz- és műszertámogatásból. A K&H Csoport hatodik éve hirdeti meg az országos gyermek-egészségügyi programot, melynek során az idei évi támogatással együtt eddig több mint 260 millió forintot juttatott gyermekgyógyászati- és mentési eszközök vásárlására.

Az idei évtől a korábbi évek nyertesei újra műszertámogatásban részesülhettek oly módon, hogy minden nyertes intézmény három évvel később (2 pályázati ciklus után) újra a támogatottak között szerepelhet. Az előző évekhez hasonlóan a K&H a 2009-es pályázat során is megjelölt egy gyermek-egészségügyi területet, amelyet kiemelt - de nem kizárólagos - figyelemben részesült a bírálás során. Idén ez a terület a csecsemő,- és gyermekrehabilitáció (mozgás rehabilitáció, neurológiai rehabilitáció, pszichiátria rehabilitáció, szenvedélybeteg rehabilitáció) volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr781596994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HAJNALKA 2009.12.15. 10:24:59

Sziasztok!Sajnos nehéz körülmények között élünk három gyermekünkel,ezért kérném segítségetek ha hétfőig nem fizetek e az eon hoz 61 ezer ft kikapcsolják az áramot és akkor jöhet a karácsony.Köszi minden segítséget.
otp:11773470-04324287
süti beállítások módosítása