A Danone 9 évvel ezelőtt indította el a "Tegyünk együtt a gyermekekért" elnevezésű programját, amelynek keretében daganatos betegségből felgyógyuló gyermekek rehabilitációját támogatja. A kezdeményezés kapcsán idén minden júliusban és augusztusban eladott Könnyű és Finom termék után 1 forintot tett félre a vállalat az olyan klinikai programok segítésére, amelyek a beteg gyermekek kezelésének aktív időszakában jelentkező alultápláltság, valamint a kezelést követően fellépő elhízás problémájára keresnek választ.

Az akció során 23 millió 678 ezer 154 forint gyűlt össze. Az összeget a Danone a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat 9 tagjának ajánlja fel, akik a gyermekek rehabilitációjára, illetve egészséges táplálkozásukat szolgáló programok szervezésére költhetik el a pénzt.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr99157385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása