A Generali-Providencia Biztosító Zrt. saját munkatársai számára is programokat dolgoz ki a társadalmi felelősségvállalás terjesztése érdekében. A biztosító legutóbbi kezdeményezésének keretében szeptemberben a cég 150 vezetője végzett egy-egy napon át közmunkát az erdélyi Székelyabodban.

A Marosvásárhelytől 28 kilométerre fekvő Székelyabod 160 lelkes, színmagyar kistelepülés, amelynek közterületei, utcái az elmúlt évek árvizei során megrongálódtak. Az elöregedő falu pénzügyi keret és munkaerő híján önerőből nem tudta megoldani a helyreállítást, ebben segítettek a Generali munkatársai.

A biztosító vezetői összesen három napon keresztül mélyítették, tisztították a betemetődött árokrendszereket, illetve tömítették sóderrel a falu kátyúsodott utcáit. Az önkéntesek összesen 400 méternyi árokrendszert ástak és öt utcát tettek alkalmassá a közlekedésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr73192712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása