"Fogyóban a Föld! Nézd új szemmel a világot!" címmel pályázatot hirdetett a Budapesti Műszaki Főiskola Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kara a fiatalok környezettudatos szemléletének erősítésére, valamint a megújuló energiák (víz-, szél-, nap, bioenergiák) felhasználásának népszerűsítésére.

A kiírók olyan pályamunkák nevezését várják, amelyek újrahasznosítás vagy többfunkciós használhatóság alkalmazásával, környezettudatos szemlélettel visznek új ötletet ruházati vagy használati tárgyakba. A pályázatra középiskolás tanulók egyénileg vagy csoportban jelentkezhetnek terveikkel.

A beadási határidő 2007. október 30., a pályázatokat a BMF RKK, 1034 Budapest, Doberdó u. 6. címre várják. A küldeményen a "PÁLYÁZAT" szót fel kell tüntetni.

Eredményhirdetés 2007. november 20-án, a díjazottak pénzjutalomban részesülnek (I. díj: 30.000,-Ft-os pénzjutalom, II. díj: 20.000,-Ft-os pénzjutalom, III. díj: 10.000,-Ft-os pénzjutalom).

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr84194523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása