A KPMG egy nálunk még új, de külföldön már sikerrel alkalmazott modellt dolgozott ki az üzleti és a civil szektor találkozására. A KPMG Piactér keretében társadalmi projektek kereslete és kínálata találkozik, így egymásra találhatnak támogatók és támogatandók.

A Piactér a gyakorlatban egy rendezvény keretében teremti meg a szükséges kapcsolatot a támogatást igénylő projekteket képviselő civil szervezetek és az adományozó vállalatok között. A két oldal egymásra találását egy ún. bróker is segíti.

A KPMG a koncepció elindításával igyekszik segíteni azon, hogy a vállalati és nonprofit oldal egymásra találása hatékonyabb legyen, valamint az anyagi támogatáson túl több hangsúlyt kapjanak az egyéb együttműködési és támogatási lehetőségek.

A Piactéren keresztül a vállalati felelősségvállalás terén tenni kívánó cégek megismerhetik a nonprofit szektor tevékenységét és a támogatást igénylő projekteket. A civil szektor ugyanakkor az anyagi forrásokon túl például olyan területeken találhat szakmai támogatásra az üzleti partnereken keresztül, mint az adminisztráció, a marketing, az IT, a logisztika, a képzés és a jog.

Az első, kb. másfél órás rendezvényre 2007. november 5-én, 10 órakor kerül sor a KPMG székházában (1139, Budapest, Váci út 99.). A részvétel előfeltétele, hogy mindkét oldal meghatározza, milyen igényekkel, illetve felajánlásokkal érkezik a találkozóra (keresleti és kínálati skála).

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr67207405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása