2007. december 7–16. között ismét gyűjti az adományokat a rászoruló családok részére a MikulásGyár. A SuperGroup szervezésében megvalósuló kezdeményezés keretében Budapesten, a Felvonulási téren, illetve az ország 16 plazájában várják a felajánlásokat, elsősorban tartós élelmiszereket, higiéniás termékeket, játékot és ajándékot.

Az akció célja, hogy a céges adományozókon túl a lakosságot is arra ösztönözzék, járuljanak hozzá a rászorulók megsegítéséhez. A beérkező felajánlásokat a Magyar Vöröskereszt és az Unicef segítségével juttatják el a nélkülöző családoknak, illetve anyaotthonoknak és egyéb szociális intézményeknek.

A budapesti, fő helyszínen délután 4 órától 21 óráig, hétvégéken délelőtt 10 órától este 22 óráig várják a csomagokat, a vidéki gyűjtőhelyek (56-osok tere, Budapest, Alba Plaza, Balaton Plaza, Csepel Plaza, Debrecen Plaza, Duna Plaza, Gyõr Plaza, Kanizsa Plaza, Kaposvár Plaza, Miskolc Plaza, Nyír Plaza, Pécs Plaza, Savaria Plaza, Sopron Plaza, Szeged Plaza, Szolnok Plaza, Zala Plaza) pedig mindennap délelőtt 10 órától este 20 óráig tartanak nyitva.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr38258896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása