A Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsony közeledtével ismét élelmiszergyűjtést szervez a rászorulók megsegítéséért. A non-profit szervezet december 15-én, országszerte 27 helyszínen – Match és Cora hipermarketekben Budapesten, Debrecenben, Dunaújvárosban, Egerben, Győrben, Kaposváron, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsen, Szegeden, Szolnokon, Szombathelyen, Vácon és Zalaegerszegen – várja a lakossági felajánlásokat. Az Élelmiszerbank az összegyűjtött adományokat karitatív szervezeteken és önkormányzatokon keresztül juttatja el a rászorulók számára.

Az üzletekben a vásárlók a kihelyezett gyűjtőkbe helyezhetik a felajánlott száraztermékeket, mint pl. liszt, tészta, cukor, só, konzervek, kávé, tea. Az Élelmiszerbank idén harmadik alkalommal szervezi a gyűjtést, és az elmúlt évekhez hasonlóan a szervezők most is több tonna élelmiszeradományra számítanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr16263834

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Domino QQ 2018.05.23. 00:25:41

Schwinn Csepel kerékpár - Bicikli bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása