A világ két legnagyobb természetvédelemi szervezete, a WWF és az IUCN a Nokia támogatásával indítja el a fiatal generációt célzó connect2earth.org internetes közösségi portált.

Az oldal lényege, hogy olyan teret hozzon létre a fiatalok számára, ahol videók, képek feltöltésével, valamint posztok létrehozásával megoszthatják és kifejthetik véleményüket a környezettel kapcsolatban, és így aktívabban vehetnek részt környezetvédelmi kérdésekben. A portál látogatói rangsorolhatják mások bejegyzéseit, megvitathaták az általuk legfontosabbnak tartott kérdéseket és közzétehetik ötleteiket, illetve a saját közösségükben már bevált megoldásokat. A legaktívabb felhasználók között havonta egy győztest választanak, aki egy Nokia telefont kap ajándékba.

A végső győztest egy prominens környezetvédőkből álló csoport választja ki. Nyereménye az lesz, hogy részt vehet az októberi IUCN Világmegőrzési Kongresszusán Barcelonában, ahol lehetőséget kap, hogy ötleteit közvetlenül a világ meghatározó politikusaival, környezeti és üzleti vezetőivel is megossza.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr82377783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása