Önkénteseket keres Gyermek és Ifjúsági Telefonszolgálatához a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány. A szervezet által működtetett telefonszolgálat az ország bármely pontjáról ingyenesen és név nélkül hívható éjjel-nappal.

A 06-80-505-000 számon vagy emil@kek-vonal.hu e-mail címen képzett önkéntesek várják a bajba került, elkallódott, tanácsra szoruló vagy otthonról elszökött gyermekek jelentkezését. A telefonszolgálat munkatársai segítenek megoldást találni olyan gyerekek problémáira, akik úgy érzik, mással nem tudják megosztani kilátástalan helyzetük részleteit.

Az alapítvány most délelőtti (8-13 óráig tartó) ügyeletre keres önkénteseket. A jelentkezők 2008. március 27-én, 18 órától tudhatnak meg többet a gyerektelefonról a Kék Vonal Irodában, a telefonszolgálatot elvállalókat pedig 2008. április 25, 26, 28, 29 és 30-án 9-17 óráig ingyenes, intenzív tréning keretében képzik ki a feladatra. Jelentkezni 2008. április 4-ig lehet az 1/354-1029 telefonszámon vagy az onkenteskepzes@kek-vonal.hu e-mail címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr35393412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása