Megállok Magamért!

Címkék: kultúra életmód

2008.03.26. 18:51

Megállok Magamért! címmel kerül 12. alkalommal sor a Budapesti Pszichológiai Napok (Pszinapszis) rendezvénysorozatra 2008. április 18-20. között az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban. A rendezvény célja a pszichológia megismertetése, elfogadtatása, népszerűsítése a szakma elismert neves képviselői által.

Az idei találkozó az önismeretre koncentrál. Rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut magunkra, elfelejtünk azokkal a dolgokkal foglalkozni, amikért érdemes élnünk. Ennek megfelelően a rendezvénysorozat a 3 nap folyamán elsősorban önismerettel foglalkozik: az időt mint a fejlődés és önmagunkra figyelés terét vizsgálja meg.

A szakmai program keretében közel 40 előadás hangzik el, valamint három kerekasztal beszélgetés foglalkozik a pszichológia helyzetével és legaktuálisabb témáival. Mintegy 50 műhelyfoglalkozás a pszichológia gyakorlati oldalát igyekszik megismertetni, a szakmai tartalmak mellett pedig kulturális program gondoskodik a kikapcsolódásról.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr92397975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása