Az Ökocsiga Játszóház és a Hulladék Munkaszövetség pályázatot hirdet magánszemélyeknek, civil szervezeteknek, iskolai, óvodai csoportoknak, baráti közösségeknek.

A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy nem minden szemét, amit kidobunk, hogy az egyszerű, semmibe sem kerülő játékok gyakran izgalmasabbak, érdekesebbek, mint drága társaik. A szervezők ehhez várják az ötleteket

  • olyan játékokhoz, melyek hulladékból készülnek - A kategória
  • olyan játékokhoz, melyek segítenek a környezeti nevelés hulladékos témáiban (megelőzés, szelektív gyűjtés, komposztálás, tudatos vásárlás, stb.) - B kategória

A pályázati anyagokat folyamatosan várják 2008. október 30-ig az Ökocsiga Játszóház címére (7030 Paks, Eötvös u. 22. vagy okocsiga@gmail.com). A játékötleteket a felhasznált anyagok, az ötletesség és az egyszerűség alapján értékelik, és a legjobbakat családi hétvégével, játszóházhoz szükséges anyagok biztosításával, könyvcsomaggal, társasjátékkal, CD-vel, KukaBúvár előfizetéssel, pólókkal és oktatócsomaggal díjazzák.

A beérkező játékok fotóit és a játékleírásokat folyamatosan közzéteszik a www.malomparade.mlap.hu honlapon is, hogy azokat bárki elkészíthesse és használhassa. Az Ökocsiga Játszóház 2008 novemberében, a Ne vásárolj semmit! Nap keretében be is mutatja a kiválasztott játékokat Zöldfülű Játszóházában, ahol a résztvevőknek lehetőségük lesz ki is próbálni azokat. Az eredményhirdetés után a beérkező játékokat az Ökocsiga Játszóház fogja használni, a kisebbeket óvodáknak, gyerekotthonoknak ajánlják fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr40495499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása