Összesen 10 millió forint gyűlt össze a fogyasztók jóvoltából A Közösség Szíve idei első programja keretében. A jótékonysági kezdeményezés során a CBA üzletekben vásárolt, kijelölt Procter & Gamble termékek után 10, 20 illetve 30 forintot tettek félre a szervezők a gyermekgyógyítás javára.

A 2008. április 1-je és június 30-a között befolyt összegből intézményenként 1 millió forintos támogatást adnak át 2008 augusztusában és szeptemberében az alábbi 10 kórház gyermekosztályának: Kecskeméti Megyei Kórház csecsemő- és gyermekosztálya, PTE KK Gyermekklinika, Szegedi Gyermekgyógyászati Klinika, Fejér Megyei Szent György Kórház gyermekosztálya, Debreceni Egyetem, Orvos- és Egészségtudományi Centrum Gyermekklinika, Szent Lázár Megyei Kórház gyermekosztálya, Heim Pál Gyermekkórház, Kaposi Mór Oktató Kórház gyermekosztálya, Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház gyermekosztálya, Zala Megyei Kórház gyermekosztálya.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr14571347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása