Új online áruházat nyitott az eBay WorldofGood.com néven. A piactér kínálatában olyan temékek találhatók, amelyek valamilyen szempontból pozitív hatással vannak a társadalomra vagy a környezetre, így elősegítve a tudatos és felelős vásárlást.

Az oldalon áruba bocsátott termékek között újrahasznosított vagy természetes anyagokból készült termékek éppúgy megtalálhatók, mint a fejlődő országok megsegítését célzó projekteket támogató árucikkek. A 15 induló kategóriában többek között lakberendezési és művészeti tárgyak, ékszerek, ruházat és élelmiszer kapható.

A portál kínálatának hitelességét független szervezetek, például a TransFair USA biztosítják. A vásárlások pozitív hatásának érzékeltetésére a WorldofGood.com Goodprint néven egy mutatót is alkotott, amely egyszerű formában jelzi, milyen társadalmi vagy környezetvédelmi hatása van az adott termék megvásárlásának.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr89653661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása