A Tesco Év támogatottja programjának és a Procter&Gamble támogatásának köszönhetően országszerte megismerhetik a látogatók a fogyatékos emberek mindennapi helyzeteit az utazó Ability Park bemutatóin keresztül. A 2008 júniusában megújult, és állandó helyszínen működő játékpark 2002-ben nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy tematikus élményparkként formálja a fogyatékos személyekkel kapcsolatban kialakult hazai szemléletet.

A road show keretében a Tesco áruházak parkolóiban felállított, megújult játékokkal kiegészült mozgó élménypark olyan helyekre és olyan közönséghez is eljut, akiket eddig a távolság és a budapesti park helyhez kötöttsége miatt kevésbé volt könnyű megszólítani.

Az Ability Park állandó foglalkoztatású látás-, hallás- és mozgássérült, valamint értelmi fogyatékos és autista animátorai segítségével mutatja be a fogyatékos emberek mindennapi helyzeteit, képességeit, lehetőségeit, igényeit és a társadalmi beilleszkedésükhöz elengedhetetlen szemléletet.

Az "Év támogatottja" roadshow állomásai:

2008. szeptember-október:
- Budapest, Váci út: szept. 19-21.
- Székesfehérvár: szept. 26-28.
- Miskolc: okt. 17-19.
- Debrecen: okt. 24-26.

2008. november - 2009. február:
- Kecskemét
- Eger
- Szekszárd
- Salgótarján

2009. március-május:
- Kaposvár
- Zalaegerszeg
- Szolnok
- Nyíregyháza
- Békéscsaba
- Veszprém

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr15683182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása