A sörfőzésnek tradicionálisan otthont adó városok fejlődését támogatja októberben a Heineken Hungária. Sopronban és Martfűn a városlakók október 1. és október 31. között a külön erre a célra létrehozott weboldalakon szavazhatnak arra, hogy mely cél kapjon elsőbbséget.

A vállalat felkérésére a városok polgármesterei vállalták, hogy a "Heineken Hungária Sopronért" és a ""Heineken Hungária Martfűért" programok fővédnökei lesznek. Ők tettek javaslatot azokra a városi programokra, amelyek versenyre kelhetnek a támogatásért.

Sopronban egy védőoltási program, a városi mentőszolgálat működési feltételeinek javítása, vagy a nagy hagyományokkal rendelkező szimfonikus zenekar juthat a támogatáshoz. Martfűn egy új játszótér, egy szabadtéri tanterem, egy tehetségkutató rendezvény létrehozása vagy a diákszínpad műszaki feltételeinek javítása nyerheti el a támogatást.

Sopronban 2.000.000 forintot, Martfűn 1.000.000 forintot kap majd a nyertes. Az ünnepélyes díjátadásokra november elején kerül sor.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr95727765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása