Az IKEA idén karácsonykor is életre hívja az "1 euró egy egész vagyon, mely mosolyt csalhat egy gyermek arcára" akciót. Ennek keretében minden eladott puha állatfigura árából, tekintet nélkül az ár nagyságára, egy eurót az UNICEF gyermekoktatási projektjeinek támogatására ajánl fel. Az idei kampány bevételéből macedón, moldáv, sierra leonei, dél-afrikai, tádzsik, üzbég és vietnámi új vagy már futó projekt részesül.

Az adományt iskolaépületek felújítására, a vízhálózat és közegészségügyi ellátás fejlesztésére, valamint a diákok és tanárok taneszközeire, például könyveire, írószereire fordítják az UNICEF szervezetei. A korábbi két évben a jótékonysági kezdeményezés keretében 11 millió euróval járultak hozzá az IKEA és vásárlói a segélyszervezet munkájához. Az idén további ötmillió euró összegyűjtése a cél.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr10747858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása