A Nokia további három évre meghosszabbította együttműködését a Demokratikus Ifjúságért Alapítvánnyal (DIA), az International Youth Foundation szakmai közreműködésével. A DIA és a Nokia közös munkája 2002-ben indult azzal a céllal, hogy erősítse a magyar fiatalok önkéntesség és közösségi tevékenységek iránti elkötelezettségét. Az elmúlt hat évben több mint 25 ezer hazai fiatalt érintett közvetlenül a program, és munkájuknak köszönhetően több mint 2 000 helyi közösségi önkéntes projekt valósult meg.

Az elkövetkezendő három év legfontosabb célja, hogy 25 ezer, 14-25 éves fiatalt - a korcsoport közel két százalékát - vonják be az önkéntes programba, hogy ezek a fiatalok is bekapcsolódhassanak a fejlődő magyar civil társadalom vérkeringésébe. A Nokia erre az időszakra 150 millió forinttal járul hozzá a szervezet tevékenységéhez.

A szemléletformálás jegyében útjára indított KÖZÖD! Iránytű kampány 2008 őszén a tolerancia és az esélyegyenlőség témakörére fókuszál. Olyan szervezeteket és kezdeményezéseket kíván bemutatni, amelyek egy toleráns, elfogadó világért küzdenek. Terveik szerint a kampány témája minden évben az ifjúsági önkéntesség más területére fog fókuszálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr27782514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása