A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) és az MKB Bank december 21-én 12. alkalommal szervezi meg az MKB Karácsonyi Gyermekgálát a Magyar Állami Operaházban.

Immár hagyomány, hogy az MKB Bank 1100, rossz anyagi körülmények között élő gyermeket hív meg vidéki településekről és a fővárosból a budapesti Operaházba, ahol előadással, a gyermekek megvendégelésével és ajándékokkal teremt meghitt, karácsonyi hangulatot.

A szervezők az idén is az ország különböző pontjairól várnak vendégeket: MKB-ösztöndíjasokat, általános iskolák, családsegítők és ifjúsági otthonok szociálisan nehéz körülmények között élő növendékeit, akik a korábbi évekhez hasonlóan Csajkovszkij "Diótörő" című mesebalettjét tekinthetik meg 11 órától.

Ezt követően minden gyermek részt vesz az Operaházban rendezett fogadáson, ahol az NGYSZ és az MKB Bank képviselői ajándékokkal teszik szebbé a gyermekek karácsonyát.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr20830017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása