Kilenc csecsemőotthonoknak ad át élelmiszer-szállítmányt a Gyermekétkeztetési Alapítvány szervezésében a Raiffeisen Bank. A pénzintézet két hónapra elegendő bébiételt, tápszert, joghurtot és ivólét, valamint további alapvető élelmiszer-adományt juttat az otthonokban lakó közel ezer kisgyermek és gondozóik számára.

A 2008 őszén meghirdetett, karácsonyig tartó programban a Raiffeisen bankkártyás fizetések után összegyűlt 10 millió forintból, a Gyermekétkeztetési Alapítvány segítségével kiválasztott csecsemőotthonok lakói jutnak 2009-ben élelmiszerekhez.

A Raiffeisen Közösen Program idén tavasszal folytatódik. A tervek szerint minden OKOSkártyás vásárlás után a tavalyi 5 forintokat megduplázott összeg, azaz 10 forintok gazdagítják majd a Raiffeisen Közösen Program adománykeretét.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr50979771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása