2009. május 1. és június 15. között minden egyes számlaértesítő levél lemondása után a megtakarított összeg egy részét jótékony célra ajánlja fel az OTP Bank. Az így megtakarított pénzből a WWF Erdővédelmi Programját segítik, amely több helyen működtet itthon kíméletes erdőgazdálkodást bemutató tanösvényeket és mintaprojekteket.

Az együttműködés célja, hogy a papírra nyomtatott és postai úton kiküldött bankszámlakivonat helyett az ügyfelek elektronikus úton kérjék számlakivonatukat. A fogyasztók minden egyes számlaértesítő lemondásával 40 forinttal járulnak hozzá a programhoz.

Ahhoz, hogy az OTP Bank ügyfelei havonta újonnan készült papíron kapják meg számlaegyenlegüket, évi körülbelül 408 tonna fára, vagyis mintegy 2100 fatörzsre van szükség.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr111115195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása