2009. szeptember 3. és 2010. március 3. között Öko-Design Fesztivál zajlik Budapesten. A rendezvény keretében és a nemzetközi Baltic Sea Festival részeként Magyarországra látogat az EUNIC Green Design kiállítás is, amely Dániából egy bicikli kiállítást, Finnországból újrahasznosított anyagból készült ékszereket, Észtországból pedig Beszélő ruhákat hoz a fővárosba.

A hulladék felhalmozódás problémájával foglalkozó rendezvénysorozat megoldásokat keres és kínál a hulladék felhasználására, valamint képződésének megelőzésére. A kiállítás egyfajta design-demonstrációként szolgál a hulladék-újrahasznosítás bemutatására.

A fesztivál ideje alatt "Design-séta a szemétdomb körül" címmel, fiatal magyar képző- és iparművészek is bemutatkoznak. A magyar alkotók hulladékból készített design-tárgyai, bútorai, szobrai és festményei láthatók a VAM Design Centerben. A hat hónap során konferenciák, előadások, workshopok, divatbemutatók, képző-és iparművészeti alkotások segítik a látogatók tájékozódását a környezetvédelem, recycling fontosságát körbejáró kérdésben.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr771314483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása