Jószolgálati akciója keretében önkéntes munkával töltötte az augusztus 29-i munkanapot az SAP Hungary munkatársainak egy csoportja.

A 35 fős CSR különítmény Csobánkán, a Kis-Kevély oldalában tevékenykedett, megtisztították az egyik turistaút 800 méteres szakaszát. Az önkéntesek szemetet szedtek, eltávolították a belógó, lehullott ágakat, valamint a szükséges helyeken lépcsők, és támfalak kiépítésével tettek biztonságosabbá egy balesetveszélyes, 500 méter hosszú erdei útszakaszt.

A magyar környezetvédelmi akció vezeti fel az SAP őszi, európai jószolgálati programját (Clear Purpose), melynek következő állomásai: München (szeptember 19.), Walldorf, Berlin, Drezda, Hamburg (szeptember 26.), Prága (október 3.), Regensburg (október 24.).

Az SAP legutóbb március 30-án tartott CSR napot, akkor négy helyszínen dolgoztak a szoftvercég önkéntesei.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr661356980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása