Több mint 100 új kerti zöldhulladékos és kommunális zsák értékesítő ponttal bővült az FKF Zrt. partnerhálózata. A kerti zöldhulladékos és kommunális zsákok ezentúl a Díjbeszedő Holding Zrt. ügyfélszolgálatain, a MOL budapesti töltőállomásain, a Praktiker budapesti és Budapest környéki áruházaiban, valamint a SPAR csoport üzleteiben is elérhetőek.

A kerti zöldhulladék-begyűjtés az FKF Zrt. szelektív hulladékgyűjtési szolgáltatásainak egyik fontos eleme. A kerti zöldhulladék-begyűjtési szolgáltatás során az összegyűjtött kerti zöldhulladékot a Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központban komposztálják. A begyűjtést Budapest zöldövezettel rendelkező kerületeinek kijelölt részein végzi a társaság, jelenleg 85%-os a lefedettség.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr221383948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása