A Vodafone alapítványa 35 millió forinttal támogatja fogyatékkal élőket segítő programok megvalósítását. A felhívásra non-profit szervezetek jelentkezését várják, akik önálló életvitelt segítő lehetőségek biztosításával segítik elő a fogyatékkal élő fiatalok (18-35 év között) társadalmi életbe való beilleszkedését és az önrendelkezés elvének érvényesülését. Az alapítvány célja, hogy olyan, az állami ellátás által nem, vagy csak részben támogatott projektek létrejöttét segítse elő, melyek fejlesztik a fogyatékkal élő fiatalok állapotát, elősegítik társadalmi beilleszkedésüket.

A Vodafone alapítványa olyan, egy évre kidolgozott projekt terveket vár a pályázó szervezetektől, melyek hiánypótló tevékenységet látnak el, újszerű ötleteket fogalmaznak meg, és hatékony megoldásokat kínálnak. Az egy programra pályázható minimum összeg 5 millió forint, a nyertes szervezetek között kiosztható összeg 35 millió forint.

A pályázatok beérkezésének határideje 2009. november 30. A pályázati anyagok kizárólag postai úton nyújthatók be a Vodafone Magyarország Alapítvány, 1096 Budapest Lechner Ödön fasor 6. címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr141518507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása