A Deloitte magyarországi társaságai 2009-ben a "Deloitte Közös Többszörös" elnevezésű, értékteremtő jótékonysági program keretén belül pályázatot hirdetnek jótékony célú szervezetek, alapítványok számára, aminek középpontjában idén a beteg gyermekeknek nyújtandó segítség áll.

A jelentkező szervezeteknél döntő szempont a támogatás célja, vagyis elvárás a pályázókkal szemben, hogy mutassák be röviden jelenlegi munkájukat, és azt, hogy a beteg gyermekek segítése során pontosan mire szeretnék felhasználni a pályázaton elnyert összeget. A pályázókkal szemben támasztott további hangsúlyos feltétel, hogy dolgozzanak ki egy koncepciót arra, hogyan tudják a leghatékonyabban felhasználni a Deloitte-tól kapott támogatást. A Deloitte célja, hogy olyan ügyeket támogasson, amelyek képviselői konkrét elképzeléssel rendelkeznek arról, hogyan tudnak okosan rendelkezni a számukra biztosított pénzösszeggel, hogyan érhetnek el vele multiplikátor-hatást, hogyan teremthetnek extra értéket az elnyert támogatással.

A pályázatokat a Deloitte magyarországi társaságainak Jótékonysági Bizottsága bírálja el, és dönt a támogatás mértékéről is. Az alapítványonként elnyerhető legmagasabb összeg 3 millió forint.

A pályázat beküldésének határideje: 2009. december 4. Az eredményhirdetés 2009. december közepén várható. A jelentkezéshez a pályázó szervezeteknek csatolniuk kell az aktuális alapszabályukat, vagy egy igazolást a megfelelő hatóságtól arról, hogy nyilvántartott szervezetet képviselnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr381518514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása