2007. december 5-én a kisgyermekes szülők és a megbízható munkaerőt kereső munkaadók egymásra találása érdekében rendeznek konferenciát a Csepeli Rákóczi Kert Közösségi és Civil Házban (1212 Budapest, Rákóczi tér 34.).

A családbarát foglalkoztatás előnyeit ismertető szakmai találkozón civil érdekképviseleti szervezetek, gyakorló szakemberek és családbarát foglalkoztatók tapasztalatait mutatják be, rávilágítva, hogy a munka és a magánélet összeegyeztetése növeli az eredményeket és költséghatékonysághoz is vezet.

A konferencián szó lesz többek között a családbarát munkahely kialakításának eszközeiről, illetve ennek költségeiről, a nők gyermekvállalás utáni munkába állásáról és a kisgyermekesek tovább- és átképzési lehetőségeiről.

A szervező Fővárosi Közhasznú Foglalkoztatási Szolgálat Kht. azt reméli, a rendezvény hozzájárul ahhoz, hogy a jövőben a gyermekvállalás, a családi és munkahelyi kötelezettségek összeegyeztetése ne kockázatként jelentkezzen, valamint, hogy a kisgyermeket nevelők nagyobb arányban találjanak igényeiknek megfelelő, rugalmas munkalehetőséget hazánkban is.

A rendezvény ideje alatt a Zöldalma Egyesület egész nap gyermekfelügyeletet, kézműves foglalkozást biztosít a résztvevők gyermekeinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr63241039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása