A Panda Security - társadalmi felelősségvállalási kampánya részeként - szponzorációs megállapodást írt alá, amellyel hivatalosan is a Speciális Olimpia támogatójává vált.

A Speciális Olimpia mozgalom küldetése, hogy a nyolc évesnél idősebb értelmi sérült emberek számára edzési és versenyzési lehetőséget nyújtson különböző olimpiai sportágakban. A Speciális Olimpia alapelve az, hogy az értelmi sérült emberek is képesek kiemelkedő sportteljesítmények elérésére - a sport pedig segíti a társadalomba való beilleszkedésüket.

"Büszkék vagyunk, hogy támogathatjuk az eseményt; nem szabad elfelejtenünk, hogy a Speciális Téli Világjátékokon a magyar csapat 6 arany-, 11 ezüst- és 13 bronzérmet szerzett" – nyilatkozta Sándor Zsolt, a Panda Security magyarországi igazgatója.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr67991195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása