Éljünk együtt barátságban!

Címkék: tolerancia

2007.11.19. 10:48

A toleranciára igyekszik felhívni a gyermekek és fiatalok figyelmét a Magyar Posta idei levélíró pályázatával. A cég az UNESCO és az Egyetemes Posta Egyesület által kiírt versenyhez csatlakozva arra kéri a diákokat, írjanak levelet valakinek, elmagyarázva, miért van szüksége a világnak több toleranciára és megértésre.

A pályázatot november 16-án, a Tolerancia Világnapján hirdették meg, a leveleket pedig 2008. január 30-ig várják. Az általános iskolások írásait szakmai zsűri értékeli, amelynek elnöke Csukás István író.

A legjobb leveleket közzéteszik a Magyar Posta honlapján, valamint a Postás című lapban. A díjazottak jutalma ezen felül 50, 60, 70, illetve a nemzetközi versenyben Magyarországot képviselő pályázó részére 100 ezer Ft értékű Sodexho Pass ajándékutalvány.

A leveleket a Magyar Posta Zrt. Kommunikációs igazgatóság, Budapest 1972 címre várják, a borítékra kéretik feltüntetni: "Levélíró pályázat".

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr86235763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása